Смајли игротека

ул. Партизанска бр.38

×
1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4

Секој работен ден , до 15ч. игротеката е резервирана  за одредена група  деца од предучилишна возраст.

Остантиот дел од денот и викендите се наменети за организирање на родендени и приватни забави за деца и нивните најблиски.

Игротеката е опремена со безбедни, а воедно и интересни и едукативни реквизити, кои го будат интелектот на најмалите и придонесуваат за нивен развој.

Многубројните лизгалки, нишалки, топки, книги ја  прават посетата на игротеката едно незаборавно доживување, еден спомен и извор на среќа.

 

Спецификации на производот

Игротеката се наоѓа на ул.Партизанска бр.38 Контакт телефон 075399116 Работно време: пон-пет. 15-20ч-по претходна резервација саб-нед .10-20ч-по претходна резервација