Mакраме Rаботилница - Why Knot

×
1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6

Со макраме започнав да се занимавам кога почна пандемијата. Седењето дома, со сите домашни и работни обврски (работам како наставник во средно музичко училиште и во ѕоа време наставата беше онлајн), почна да ми создава огромен стрес и нервоза и барав нешто каде што ќе можам да се изразам и истовремено да ја изразам мојата креативност. Така наидов на видеа на Youtube за правење разни украси од макраме и решив да пробам. По неколку неуспешни обиди, моите изработки почнаа да личат се поубави и поубави и така започна мојата приказна. Секој ден сакав да создавам нешто ново и ново, и тоа не само што ме исполнуваше и полнеше со позитивна енергија туку секој ново изработен производ ми носеше огромно задоволство. Кога сфатив дека моите производи се доволно добри за да се понудат и за продажба, ја креирав и мојата инстаграм страница Why_Knot_Macrame_Design и почнав да ги рекламирам таму. Можам да кажам дека од почетокот пред 2 години до денес, моите производи красат над 100 домови, ги носат огромен број на девојки и жени со стил и тоа навистина многу ме радува и инспирира да создавам понатаму. 

Изработувам украси за домот во бохо стил, венчиња, ташни, накит, држачи за цвеќиња и др. 
 
Ознаки за производ
Макраме дизајни и модни додатоци. Рачно направени макраме чанти, накит, ѕидни декорации,привезоци за клучеви, држачи за цвеќиња и многу повеќе. Изберете го вашиот дизајн, стил , боја и додаток. Зошто да не-Why Knot macrame!!